Ik ben drs. Petra van der Heiden. Ik nodig je uit voor
een eerste kennismaking. In dat gesprek kan jouw
verhaal mij al veel vertellen. Daarbij kun je dan rustig
kennis met mij maken en ik kan je vertellen hoe ik je
kan helpen.

Hulp bij verslaving – krijg weer grip op je leven!

Leven met verslaving of afhankelijkheid

Het is weer zover. Je hebt het weer gedaan, ook al wist je beter, ook al had je je nog zo voorgenomen het dit keer anders te doen. Het is te veel. Het is te zwaar, te moeilijk. En je hebt er last van. Het bepaalt je leven te veel, gewoon te veel. Maar je weet niet of je nu echt helemaal ‘verslaafd’ bent. En meteen ‘in behandeling’ of ‘intern’ – dat is allemaal wel erg zwaar. Zo erg is het nu ook weer niet…

Nieuwe verslaving – seksverslaving

Er is veel te doen over seksverslaving, het laatste echte taboe wordt beweerd, lees er meer over op Sekned | Seksverslavingstherapie Nederland.

Hart onder je riem

Ook al is je ‘verslaving’ maar klein; het gevoel van onmacht, de teleurstelling in jezelf, het is niet makkelijk. Maar weet dat je niet alleen bent, weet dat je klachten goed te behandelen zijn en dat de kans groot is dat je dat zelf kunt, via een online behandeling met een specialist. Het is trouwens wél belangrijk nú in actie te komen.

Speciaal voor verslaafden kan je terecht bij Victas. Victas is een gerenommeerde instelling voor verslavingszorg en biedt hulp, zorg en begeleiding aan iedereen Alle vormen van verslaving, zoals roken en alcohol tot pillen- en bijvoorbeeld seksverslaving worden er behandeld.

Succesvol online behandelen met Victas

Veel cliënten vinden het plezierig om in eerste instantie online te werken; hun online methode is opvallend succesvol voor mensen graag thuis en in eigen tempo werken. Je krijgt een persoonlijke intake en een persoonlijk programma; voor de één is een kort traject voldoende, de ander heeft meer tijd nodig. Victas biedt de volgende online behandelprogramma’s aan:

  • Win van Alcohol
  • Win van slaapmiddelen
  • Win van Cannabis

Een behandeling op maat

Wil je meer weten over de behandeling van de verschillende verslavingen klik dan door naar de website van Victas of klik direct door naar:

Heb je last van een ander soort verslaving? Neem even contact op met Victas. Zij kunnen jouw informatie geven en met de juiste specialist in contact brengen.

Andere behandelvormen

Niet iedereen kan online behandeld worden. Sommige cliënten hebben intensieve begeleiding van een specialist nodig of moeten een tijdje intern in een kliniek. Victas zit in de regio Utrecht, dus op en neer reizen kan wat tijdrovend zijn. Mocht het te ver voor je zijn, dan weten zij hier in de buurt een verantwoord adres.