psycholoog petra van der heiden
Ik ben drs. Petra van der Heiden. Ik nodig je uit voor een
eerste kennismaking. Al 20 jaar help ik mensen als jij, bij
het opnieuw de regie nemen over hun leven.

Daarnaast werk ik als psycholoog mee aan de tv-programma's
'Over de Streep' en de serie 'Beschadigd' (NCRV).

"Ik ben nog altijd erg dankbaar dat ik Petra destijds gevonden
heb en de wijze waarop zij me begeleid heeft." Susan
Meer reviews >

Heb je een klacht over de behandeling van Petra van der Heiden?

Ik ben aangesloten bij een aantal beroepsverenigingen. Dat doe ik om een aantal redenen: om met vakgenoten kennis te delen, maar ook voor mijn cliënten om een plek te hebben waar ze met vragen over mij terecht kunnen.

Zo ben ik lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), en het Nederlands Verbond voor Psychologen, psychosociale therapeuten en Agogen (NVPA) en het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Dat betekent dat mijn praktijk werkt volgens bepaalde afspraken die de beroepsgroep gemaakt heeft. Deze afspraken gaan over eerlijkheid, openheid en vertrouwen.

Ik werk op basis van vertrouwen, openheid en wederzijds respect

Het kan zijn dat je, ondanks mijn zorgvuldigheid, een klacht hebt over mijn praktijk of de behandeling. Je kunt dat altijd met me bespreken. Ik sta openen voor jouw ervaring en zal altijd zoeken naar manieren om er samen met jou weer een positieve ervaring van te maken. En dan nog kan het zijn dat we er niet uitkomen. Nou, dan kun je altijd bij het NIP of het NVPA terecht.

Gegevens NIP

Het College van Toezicht van het NIP behandelt je klacht. Kijk op www.psynip.nl onder het menu kopje NIP en dan aanklikken ‘ontevreden over uw psycholoog’. Of neem contact op met Rosalinde Visser of Anne-Marie van Zijl, zij zijn binnen het NIP verantwoordelijk voor het behandelen van klachten over aangesloten psychologen. Zij zijn telefonisch bereikbaar op dinsdag en donderdag tussen 10.00 en 13.00 uur via het nummer 030-8201500. Mijn NIP lidnummer: 94733

Contact

Heb je nog vragen? Bel of stuur een mailtje!