banner
Ik ben drs. Petra van der Heiden. Ik nodig je uit voor een
eerste kennismaking. Al 20 jaar help ik mensen als jij, bij
het opnieuw de regie nemen over hun leven.

Daarnaast werk ik als psycholoog mee aan de tv-programma's
'Over de Streep' en de serie 'Beschadigd' (NCRV).

"Ik ben nog altijd erg dankbaar dat ik Petra destijds gevonden
heb en de wijze waarop zij me begeleid heeft." Susan
Meer reviews >

Heb je een klacht over de behandeling van Petra van der Heiden?

Ik ben aangesloten bij een aantal beroepsverenigingen. Dat doe ik om een aantal redenen: om met vakgenoten kennis te delen, maar ook voor mijn cliënten om een plek te hebben waar ze met vragen over mij terecht kunnen.

Zo ben ik lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), en het Nederlands Verbond voor Psychologen, psychosociale therapeuten en Agogen (NVPA) en het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Dat betekent dat mijn praktijk werkt volgens bepaalde afspraken die de beroepsgroep gemaakt heeft. Deze afspraken gaan onder andere over kwaliteit, eerlijkheid, openheid en vertrouwen.

Ik werk op basis van vertrouwen, openheid en wederzijds respect

Het kan zijn dat je, ondanks mijn zorgvuldigheid, een klacht hebt. Je kunt dat altijd met me bespreken. Ik sta openen voor jouw ervaring en zal altijd zoeken naar manieren om er samen met jou er uit te komen. Mocht dat niet lukken en je wilt het ‘officieel’ maken, dan kun je bij twee instanties terecht: het NIP en het SCAG.

Gegevens SCAG en NIP

Via het NVPA ben ik aangesloten bij het SCAG, dat zich bezighoudt met klachten- en geschillenafhandeling voor therapeuten in de complementaire zorg. Je kunt contact met ze opnemen via hun website. Mijn lidnummer van het NVPA is 100702. Op de website van het NIP vind je informatie over hoe je kunt omgaan met een klacht over een psycholoog. Klik voor deze informatie op deze zin. Mijn NIP lidnummer is 94733.

Contact

Heb je nog vragen? Bel of stuur een mailtje!