banner
Ik ben drs. Petra van der Heiden. Ik nodig je uit voor een
eerste kennismaking. Al 20 jaar help ik mensen als jij, bij
het opnieuw de regie nemen over hun leven.

Daarnaast werk ik als psycholoog mee aan de tv-programma's
'Over de Streep' en de serie 'Beschadigd' (NCRV).

"Ik ben nog altijd erg dankbaar dat ik Petra destijds gevonden
heb en de wijze waarop zij me begeleid heeft." Susan
Meer reviews >

Psycholoog of relatietherapeut in omgeving van Den Bosch?

Zoek je een goede psycholoog met ervaring in de omgeving van Den Bosch? Ik ben psycholoog Petra van der Heiden en ik help je graag. Mijn praktijk is gevestigd in Asperen, 30 minuten van Den Bosch.

“Je hebt Jan en mij een stuk dichter bij elkaar gebracht. Hiervoor ben ik je heel dankbaar”.

Annet

Over psycholoog Petra van der Heiden

Ik ben praktisch en doelgericht ingesteld. Voor de manier waarop ik therapie geef betekent dit dat je ervan uit kunt gaan dat je vraag of het probleem waarmee je komt, centraal staat. De methoden en technieken die ik gebruik, maak ik inzichtelijk, zodat je weet waarom we kiezen voor een bepaalde aanpak of methodiek. Jij blijft altijd de baas over jezelf.

Als je bij mij komt, zal je merken dat ik tegelijkertijd breder kijk dan de klacht of het probleem. De situatie waarin jij je bevindt staat niet los van de rest van je leven, van wie je bent. Ik zie je als mens, als uniek persoon, met alles wat jij meeneemt, met wat je hebt meegemaakt en waar je vandaan komt. De reden hiervan is, dat ik je wil leren dat gedrag en problemen zich altijd in een context voordoen en je wil helpen om te voorkomen dat je een volgende keer weer in de problemen raakt. Hierbij blijft doelgerichtheid voorop staan.

Vaak zijn 5 tot 10 gesprekken genoeg om je weer stukken beter in je vel te voelen. Je kunt ervan uitgaan dat je dan tools gekregen hebt en inzichten die de kwaliteit van je leven blijvend verbeteren.

Vragen of meer informatie? Mail mij >